onsdag 20 juli 2011

Ahhhhhhh!

Varför har jag barn som inte vill äta? Just nu äter Svea obefintligt och Elis äter dåligt, som alltid. Visst jag tröstar mig med att de är glada och pigga men så frustrerande det är, vill bara skrika!!!! Som tur var mår jag bra psykiskt ändå, har nog lärt mig ganska mycket på vägen om matvägrande barn. För er som har barn som aldrig ätit dåligt kan jag bara säga att denna "matkamp" kan göra vem som helst till ett nervvrak, jag lovar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

skönt att höra att du klarar matproblemet bra , det kommer o går ju.Kram Mor

sara sa...

ohhhh!! JÄTTE frustrerande! det enda folke äter bra av är fil och flingor. vägrar välling..vägrar mat. hans halsmandlar är skitstora och svullna. lurar på om det är det som spökar. på bvc sa dom att dom hade opererat bort dom direkt om de hade vart för typ 15 20 år sen...

Anonym sa...

Känner igen det där så väl,med en av mina tjejer.BVC-tanten tyckte att hon åt så lite o inte var hon så stor heller,så vi blev skickade till doktorn...han bara skrattade o sa,att så länge de är pigga är det inge fara o barn svälter sej inte självmant,det hade han ju rätt i,men det är klart att det är jobbigt när de små liven trilskas med maten,men de brukar pilla i sej det de behöver.