onsdag 10 juni 2009

Inga uppdateringar!

Jag tycker synd om er som är inne här och kollar ifall jag skriver något. Har jag drabbats av "bloggtorka"?? Eller beror det på att jag inte gör mycket mer än jobbar och när jag väl kommer hem slänger mig på sängen och är skitslut?!? För omväxlings skull har jag blivit förkyld och är hemma från jobbet vilket jag absolut inte har tid med. Igår var jag så pass dålig att jag låg i sängen HELA dagen med ett kort avbrott framåt eftermiddagen då jag var tvungen att gå ut till hönsen och ge dem mat och vatten. Idag är jag något bättre men inte 100% pigg så jag stannade hemma idag med. Är dock så pass pigg att jag klarar av lite sällskap, så därför ringde jag till dagis och sa att Elis blir hemma hos mig.
Svante slutar TVÅAN idag och jag fattar inte hur tiden kan flyga iväg så fort. För ett år sen var vi på skolavslutning i Piperkärr och det var fint men otroligt ensamt. Inga andra föräldrar som vi kände väl och inga släktingar som kom och tittade på när Svante sjöng så fint och slutade FÖRSTA klass. När jag tänker på de fyra månader vi var borta förra året mår jag ännu sämre, får kalla kårar. En sak är ändå säkert att vi har lärt oss uppskatta det fina vi har runt omkring oss här, mer än vi gjorde förrut och att det ändå var värt att prova, det kunde ju ha varit kanonbra.
Nu ska jag ge Elis fika och ta mig själv en kopp kaffe. När jag rotade runt i frysen i förrgår så hittade jag flera påsar med lussekatter sen i vintras. Förklara för mig; varför sparar man på lussebullar som ska ätas upp runt jul????? "Kan vara bra att ha"-tänk! Samma sak med all svamp jag plockar och stoppar i frysen, varför ha kvar dem tills det snart blir höst igen??? Nej, nu får det vara nog! Här ska ätas lussekatter och svamp i stora lass:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att du stannade hemma så du fick tid för dig själv o bloggen, för en gångs skull! Du skulle se innehållet i mina frysar.....
Kram N

Karro sa...

Men visst är det konstigt att man bara spar och spar!
Fast det var helt okej med lussekatter nu också.
Kram tebax.