tisdag 29 september 2015

Dagarna bara rusar och jag tycker inte jag hinner något (ha, ha, ha)  Allt går jättebra med vår valp Essie.  Jag slutade efter en vecka att ha henne hos mig på nätterna, i gästsängen, (Fredrik började undra om jag aldrig mer skulle  sova brevid honom.) Nu sover hon nere hos Isa och det funkar bra för att jag har köpt en varsin Biabäddsäng till dem.
 Min förkylning vill inte ge med sig så det blir noll träning i Viken. Jag kompenserar det med att åka till skogen och röja vilket ger en ordentlig hosta och jag låter på kvällarna som om jag har rökt 50 cigg (hes alltså), skit säger jag bara. Men roligt är i alla fall (att röja alltså).
 Igår började jag på en akvarellkurs i Viken. Fem gånger ska vi träffas, skitkul var det men alldeles för självkritik är jag.
 Alltså, denna måltiden var så grymt god. Nötfärsbiffar (av hemmakött), egna delikatesspotatisar och morötter. Mums!

 Nu har vi slagit tredjeskörd och ett gärde FJÄRDESKÖRD. Otroligt nog ganska mycket gräs. Inatt var det frost här, så det är väldigt fuktigt i gräset på mornarna men med de här fina dagarna så torkar det av framåt eftermiddagen. I morgon ska jag stränglägga och så får vi se om det blir jag eller Fredrik som pressar.
 Här avnjuter vi våra måltider.
 Essie och Svea.
 Förra lördagen bakade Svea och jag bullar. De blev väldigt goda och jag smakade BARA en (med iskall mjölk till.)
Essie och jag brukar försöka gå en liiiiiiiten promenad i skogen varje dag. Hon växer för var dag som går, både fysiskt och psykiskt. Hon är verkligen en cool hund! Och vi trivs ihop allihopa.

Ha det!

Inga kommentarer: