söndag 18 juni 2017

Oj, vad hände???

Så här är det....att blogga och visa hela världen och nyfikna grannar vad jag gör om dagarna känns inte lika lockande längre. Skitsnack och avundsjuka står mig upp i halsen!!!!
För er andra fina medmänniskor vill jag säga att allt är relativt bra! Vi kämpar på som vanligt och just nu är det förstaskörden som står i centrum. 
 Jag opererade bort en leverfläck här om dagen. Den har bråkat med mig sedan januari och i mars "frös" vi (bästa doktor Ingrid) bort den men den ville inte läka ordentligt så det fick då bli op. Förhoppningsvis inget farligt men det är inte optimalt med ett sår (sju styngn) precis mellan skinka och knäväck (precis där man sitter). Värst är det att sitta och skumpa i traktorn och det är ju precis det dom är mitt jobb just nu....
 Förstaskörden verkar bli bra i år och det är ju alltid positivt. Jag utfodrar fortfarande med förra sommarens balar (idag hade jag ut sex stycken). Vi har mer djur än vi någonsin haft och det är ju ganska kul.
 Svea slutade ettan i torsdags och Elis sjuan. Svante slutade sin etta på Vreta och han hjälper oss mycket med traktorkörningen just nu.
I växthuset växer det mycket varje dag och i år har jag än så länge varit duktig med att komma ihåg att vattna, kanske till och med lite för mycket?😁
Då så, nu har jag skrivit några rader och det är ju alltid nåt.
Kram och hej🤗

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skitsnackande och avundsjuka människor är patetiska <3 <3
Kram Annie

Filosofie sa...

Du är fin Kulolin. Kan det verkligen finnas människor som pratar skit om dig? Stackars dem i så fall. Kram