tisdag 28 juli 2009

Ett livstecken från mig.

Oj vad dagarna går fort. Den här sommaren bara springer iväg och det känns som jag inte har gjort så mycket men sen kommer jag ju på det att jag har ju jobbat och varit duktig. Kanske lite för duktig för nu börjar min STORA kropp att säga ifrån...på skarpen till och med. Har haft (onda) sammandragningar och det tyckte inte min BM om, inte jag heller i och för sig men envis (och dum) som jag är har jag struntat i varningsklockorna. Men nu har jag börjat att lugna ner mig och i morgon ska jag till en läkare, så vi får se vad som händer. I söndags gjorde vi en liten utflykt till Rågö och åt fantastiskt god mat hos familjen Hultberg som från och med i år driver restaurangen där. Jag åt västerbottenostpaj med sikrom och lök, mums. Barnen delade på en portion rökta räkor, som jag också fick smaka, mums igen. Middagen avslutades med en fantastisk god cheeskake som "sonen i huset" hade bakat. Mamma och pappa betalade hela kalaset så det vill jag tacka så mycket för! Tack,tack kära föräldrar!
Maten på bilden nedanför är dock hemlagad och består av gott griskött (min gris) med klyftpotatis med rödbetor och sparris (som vi köpte när vi var till Gotland).
I juni köpte vi en plastpool till barnen och de har haft så kul med den, badar och leker för fullt.


Här ser ni en "liten" magbild där mina söta barn syns i poolen.

Glada killar som älskar vatten.

Fredrik och barnen var och fiskade i Rånen, en dag. Svante fick en stor brax och Elis ett gäng mörtar. De tyckte det var kanonroligt och jag önskar att jag hade varit med.
Här kommer lite snabbinfo om vad som mer har hänt i sommar.
*Sofie och Ulf har fått en underbart söt son.
*Vi har plockat kantareller.
*Vi har varit på två 40-års fester som var roliga.
*Vår granne har träffat en supertrevlig tjej (äntligen)!
*De var här och grillade i helgen (också supertrevligt)!
*Träffade Eva från England, med barn, igår. Så roligt att prata och "bara vara".
*Har gått upp 15 kilo (Mia...längtar tills hösten när jag kan börja träna ihop med dig igen, om du vill förstås!)
*Har en fantastiskt bra kollega (HEJ CARRO!) som har hjälpt mig mycket i sommar. Skulle aldrig ha fixat jobbet annars, och Anna jag skulle inte ha klarat mig utan dig i köket heller;-)
Nu slutar jag för idag! Tjingeling!





1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen uppdaterat! Ha det bra, kram N