söndag 5 juli 2009

Ett snabbinlägg från fysiskt trötta mig!

Ännu en helg har passerat, alltid alldeles för snabbt när man är ledig. Jag har njutit av varje sekund som jag varit med familjen och av ledigheten. Kortfattat har helgen varit underbar och lugn, just lugn är jag i mycket STORT behov av just nu. I fredags slutade jag tidigare än vanligt och var hemma redan vid 14,00, där maten stod på bordet, tillagat av min älskling. Färskpotatis från vårt egna land, morötter, dill, gräslök och roccula från växthuset, här pratar vi NÄRODLAT! Till det sill och "semesterskinka". Mycket gott och avslappnande! Efter det kom mor och far förbi på fika, det var kul att de hade tid att sitta ner en stund. På kvällen kom våra kära grannar N o G ner och vi grillade och satt och pratade. Fick massor av härliga jordgubbar av dem som vi har njutit av hela helgen, tack!
Igår lördag drog vi till Viken och gick på "Karnebåtfestivalen", barnen åkte karuseller, käkade "spunnet socker" och sen åkte vi till Kårtorp och åt middag. Kvällen avslutades i soffan och jag gick och la mig vid 22,00-tiden. Vaknade ganska många gånger inatt, ungefär var annan timme, och måste då gå upp och kissa för det "trycker på" så pass mycket att jag känner mig konstant kissnödig. Sover trots det bra när jag väl sover men drömmer mycket och om konstiga saker...
Idag käkade vi frukost på altanen, fikade och bara slappade medans barnen lekte och badade i sin nya plastpool. På eftermiddagen gick vi till skogen och vi hittade NÅGRA kantareller, det var så otroligt torrt i skogen, ställen som brukar vara blöta och kärr som man knappt kan gå i närheten av i vanliga fall var totalt torrbelagda. Jag är nog den enda i Sverige som hoppas på massor av regn, så att kantarellerna kommer igång. En glädjande sak i allafall var att det fanns gott om blåbär och det är ju lovande. Nästa gång jag är ledig ska vi gå och plocka så vi kan göra en blåbärspaj.....längtar!

Ni vänner som jag just nu försakar...förlåt!

Inga kommentarer: