söndag 5 oktober 2014

Arbete, arbete och så lite höst :)

Alltså på riktigt, det finns inget stop på det här med jobb på vår gård.......jag överdriver inte en sekund när jag säger att Fredrik inte har varit hemma en enda hel dag sedan....ja, jag vet inte ens om det hänt? Ibland känner jag mig ensam, skulle mycket väl kunna tänka mig att åka till Liljestad och jobba en hel dag även fast det är lördag eller söndag. Jag skulle också vilja kunna bara gå ut genom dörren och inte komma hem förrens kvällen till ett nystädat hus och där maten står på bordet. Men så länge Svea är liten (vilket jag verkligen NJUTER av) och inte ska lämnas ensam för långa stunder, då hon kan hitta på "vad som helst" så får jag liksom "gilla läget". Har i och för sig gjort ladugården (som jag tycker så mycket om) i helgen och det är ju alltid något :) 
Inte har det blivit någon jakt heller...än så länge, och rådjuren har varit lovliga sedan i onsdags.......men, men det hinns väl med. Vädrade dock bössan lite igår kväll, då Elis och jag smög på ett gäng dovhjortar men det fanns inget kulfång där vi satt först och när vi sedan flyttade oss blev det alldeles för långt håll (tyckte jag men inte Elis) så då bröt vi upp och åkte hem.

 Duktig är han min älskade make :)
 Höstmorgon i Stjärneberg.
 2 sekunder innan den här bilden togs låg katten bredvid....
 VACKRA HÖST!



 Snart ska jag göra mig av med de flesta hönsen. Tänkte ha kvar 10 hönor och en tupp.
 Mina djur...de är lite speciella :)


Ha en skön söndag kära vänner!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Varför ska du göra dig av med hönsen? Äter ni inte ägg? Det gör jag ;-) kram

Anonym sa...

Jag kan inte ha så här många höns men som du vet älskar jag både äggen och hönsen. Nu kanske jag har ett 40-tal och det funkar liksom inte, plus att de äter som hästar (men de är bra att ha nu när jag "tömmer" frysarna innan vi ska flytta :)