fredag 3 oktober 2014

Fredag.

Oj, oktober månad och min blogg har fyllt 6 år (tror jag). Började i alla fall blogga hösten 2008, inte klokt vad mycket jag har skrivit :)
Ikväll ska jag försöka skriva lite mer och visa lite bilder, blir ju att jag tar alla bilder med mobilen nu och det är "bökigare" att föra över dem till datorn än från kameran, (vilket det egentligen inte är, då det bara är att sätta i en sladd mellan telefon och datorn.....) Nåväl, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan kaffet, tvätta ur djurvagnen. Fredrik är hemma idag (på gott och ont.....gott för jag älskar att ha honom nära, på ont för att anledningen att han är hemma är att slåtterkrossen är trasig....)
Trevlig fredag, vi hörs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt med slåtterkrossen!! Hoppas det inte blir alltför dyrt.
Kram Annie

Anonym sa...

Ja, usch för maskiner som går sönder. Som tur var hade vi reservdelar hemma men både tid och pengar kostar det men man "tackar gud" för att han är så händig min man så att han fixar allt själv (vill inte tänka på vad det skulle kostat annars).
Kram K.

Filosofie sa...

Grattis bloggen! Tänk vad tiden går. Kul att du fortsätter skriva och fota. Borde du inte kunna blogga från din telefon direkt? Kram