måndag 29 september 2014

Varm septemberdag :)

Oj, vilken skön måndag! Vädret har varit underbart, varmt och soligt så här i slutet av september. Dagen har varit superkul, förutom att Fredrik har varit iväg och huggit. Jag gjorde ladugården (as usual) och efter det åkte jag till "Nya" och körde hem alla halmbalar från det gärdet. När det var färdigt stack jag hem för lite fika, ensamt, och därefter hämtade jag hem ensilagebalar från tre andra gärdet. När jag hade käkat något sen lunch hade jag tänkt att åka och röja men kom på att Fredrik hade min huggarhjälm i sin bil,,,,,,,så det blev annat roligt arbete.....tvättning av en spaltbox.
När jag hade hämtat Svea stack hon och jag till Viken och handlade (usch, vad trist det är) hade väldigt tomt i kylskåpet hemma, så nu är det välfyllt igen :)


 Lite svårt att se men här är årets "herrklubb" dovhjortar. Tre med skapligt stora horn och en spets :)
 Prickig i ansiktet efter tvättning av boxar.....
 Mamma och pappa var här i lördags (så kul) och vi åkte omkring lite på våra marker. Pappa var intresserad av fjällskivling och nog hittade vi några alltid. Just denna var för torr att ta hem men galet stor.
 Svea läser böcker.
 Sven den lilla godingen.
 I söndags stack jag till skogs och kollade efter svamp, som synes hittade jag lite :)

 Balhämtning idag.
Vackert är det ute.....

Sedan det blev bestämt att vi ska flytta har jag köpt mängder med inredningstidningar, ett nytt intresse. Nu har jag två olästa liggandes här så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och läsa och studera :) Såååååå spännande och förväntansfull!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Underbart Karolin

Anonym sa...

Och under tiden jag körde bal pratade jag med dig Hanna.

Sara sa...

Hej!
Så roligt att ni äntligen kan flytta till gården! Grattis!
Kram Sara