tisdag 26 maj 2015

Ja, ja....

Men vad är det som händer??? Har bloggen efter sju år helt enkelt gjort sitt syfte och håller på att slå igen? Ingen aning varför jag inte fortsätter som förr men på något sätt har det med flytten hit till Liljestad att göra. Jag började blogga efter vi flyttade från Käggla till Stjärneberg och nu när vi äntligen "har flyttat hem" så kanske behovet har minskat??? Är det så tror ni? Vårt liv har absolut inte blivit sämre på något vis (kanske till och med bättre än någonsin)?! men som sagt har behovet att skriva blivit mindre sedan vi flyttade.
Hur eller hur rullar allt på som vanligt. Fyra små underverk har fötts i kohagen, så nu har jag 5 kalvar och som jag njuter av. Vår största kalv som föddes i vintras har jag fått så tam att det går att kela med honom ute i hagen. Stor och grann har han också blivit!
 I växthuset växer det som tusan.


 Många grisar blir det.
 Pappas flicka Svea.
 Mathilda och Svea i lekartagen.

Mycket har hänt sedan sist jag skrev....
Som detta: Jaktelmia med familj Larsson (så roligt och skönt), Johns 70-årsfest, Tobbes 40- årsfest, träning (men fortfarande SKITONT i armbågen), kalvar, trimning, grisskytte, jobb och massa annat. Håll nu tummarna att jag fortsätter med bloggandet...Kram å godnatt!

Inga kommentarer: