tisdag 5 maj 2015

Vill vara på topp!!!

Idag har varit en lyxdag för mig. Först klippning och slingning och därefter ett "tufft" cirkelpass på HB. Har verkligen hållit band på mig själv att INTE gå en promenad ikväll. Visst hade det varit skitbra MEN jag får behärska mig lite också med träningen så att jag INTE tröttnar. Vikten går väl inte lysande men det är nog ett kilo mindre och kanske någon mer muskel. Är dock lite irriterad på min högra armbåge som jag nog fick en liten inflammation  i förra helgen när jag rensade så mycket ogräs i stenpartierna utanför huset. Inte så jättekul heller att mitt hjärta slår så jäkla i otakt  (som vanligt), jag lever ju med det hela tiden men vissa dagar är så mycket värre än andra, inte tala om hur det är när jag ska gå och lägga mig..... enda gången när jag inte far så illa av det är när jag intensivtränar eller dricker alkohol.....ja, ni fattar va? Träningen ger så mycket ;)
 Hann tyvärr inte ta någon bild efter frissan så här är jag verkligen inte så fräsch
Lekte lite med kameran i mobilen förut och tog lite "roliga" bilder med den.




I söndags var Ussa och Lisa här med två nya kaninungar. Gissa om Svea är lycklig? ?
Svea är också duktig på att plocka våra fina blommor i rabatten. Passar bra i mina små vaser från Fröken Flora.
På vårt högsta berg i Härad ser man rakt över Rånen.

En av mina fina! Nu längtar jag efter kalvar!
Äter du murklor?
Sven har nu varit hemma några dagar. Kanske han fattar att han ligger pyrt till nu när vi fått en ny röd kattunge, ha, ha!

I morgon väntar ladugården med omflyttning av tjurar. Förhoppningsvis är det uppehåll så jag kan dra igång röjsåg och fortsätta på min plantering

Ska snart titta på sista avsnittet av "unga bönder", min kompis Kire (Erik) var ju med förra veckan, hoppas han är med kväll också.
 Nu nu blev det bättre inlägg, eller????!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vikten går inget vidare för mig heller men den här veckan blir det iaf mycket träning. Det känns bra. O hjärtat du, vi kanske behöver träffas o dricka öl oftare!!! Skämt åsido hoppas det blir bättre. Vi ses väl ikväll igen. Kram Annie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja du Annie tänk vad lika vi är ;) Ja, vi måste snart träffas igen, det var ju eeeeeeevvvvigeeeter sen :D
Men bra att vi försöker träna iallafall det är ju det viktigaste! Kram!