onsdag 28 oktober 2015

Svea äter för "mycket".....

Förra veckan var vi med Svea till tandläkaren, där vi blev uppläxade att Svea BARA får äta fem gånger per dag. Hon får (och inte vi heller för den delen) äta något  mellan "huvudmålen". Nu är det väl inte så att hon småäter hela tiden, men det ska gudarna veta att jag ALDRIG skulle kunna neka Svea en macka, en frukt eller lite mjölk när helst hon frågar. Ångrar så mycket att jag inte sa åt tandläkaren (en ung tjej i 25-årsåldern) att inte gå på så mycket.....man vet ju faktiskt inte vad barnet (familjen) har för "bagage". 
Hon sa det inte heller på ett bra/snällt sätt utan mer på ett anklagande onödigt hårt sätt. 
Upprepar sig detta tänker jag faktiskt säga vad JAG TYCKER, och berätta att det fanns en tid då Svea inte kunde äta alls!
(Naturligtvis får Svea inte äta godis och sötsaker i onödan MEN är hon hungrig säger inte jag nej i allafall, så är det bara.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sin mammaintuition ska man tro på . Så länge det inte är läsk o godis behöver hon nog lite extra energi. Har ett riktigt skräckexempel som jag kan berätta om nån gång så har du nog inget dåligt samvete sen. Dåligt av tandläkaren att trycka ner en i skorna DÅLIG respekt tycker jag. Kram Annie