torsdag 17 mars 2016

Idag skulle vi ta bort Isa.....

...eftersom jag har tyckt att Isa varit lite lugnare senaste dygnen, så tog jag då det tunga beslutet i morse att ringa veterinären. Tårarna sprutade redan, så jag överlät till Fredrik att ringa. Vi fick en tid vid 11.00 och jag kände mig som en stor skit. Fredrik tyckte att jag kunde gå hem från ladugården och vara med Isa istället (tack älskling). Gick en långsam och fin promenad med  bara Isa. Essie fick stanna hemma eftersom som det här var vår sista promenad tillsammans, vi måste gått hur många mil som helst ihop under årens lopp. Isa sprang på som vanligt....det vill säga "hopp och lek" hela tiden. Väl hemma förberedde vi en fin plats, med skönt täcke ute i solen där hon skulle få somna in. Medans vi väntade hämtade Isa pinne efter pinne som hon lekte med, busade och rullade sig på. Hon betedde sig som en frisk och sprallig labrador. Klockan blev elva och vi gick av och an, Fredrik åkte ner till ladugården två gånger ifall veterinären kommit Kägglavägen och stod där och väntade. Jag var nedstämd och inte blev det bättre av att Isa lekte runt mig.... Vid 11.25 ringde Fredriks telefon och då var det från veterinärstation....de undrade var vi var......ett missförstånd....de trodde vi skulle komma dit och vi trodde de skulle komma hem till oss......helt plötsligt bestämde vi att vi skulle återkomma på måndag. 
Fredrik och jag kramade om varandra och blev genast glada. Nu hoppas jag att hon inte blir dålig i helgen, då skulle vi genast ringa så skulle de hjälpa oss......men gud så skönt det känns att få ytterligare ett par dagar till sänks, och helst när hon var så pigg i övrigt idag.
 

Fina Isa!

 Tre gånger den här veckan har jag röjt. Satan i gatan vad kul och vilken bra träning det är. Först röjde jag fram granplantor och björk på ett ställe och när jag var färdig där började jag undertröja i en gallring.....blir så fint! Igår var jag även på Jennies BÄSTA GYMPA. Är väldigt mör i kroppen nu!
Lovade ju visa er lite gamla och nya "alster". Här är en av mina första målningar. Väldigt simpel.....ha,ha. (2012)
Här har jag använt en annan teknik. (Akvarellkurs 2016)
Sist fick vi prova på olika sätt att måla och hur man kan blanda olika färger.
Är inte färdig än.....med den gula ödlan.
Den här bilden har jag målat av från en tavla jag har, den översta är från 2012 och den undre från 2016. Det känns som den undre är bättre. Nöjd blir jag aldrig.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska sova och imorgon är det FREDAG! Jag ska klippa mig (kort) och på lördag ska vi fira mina föräldrars GULDBRÖLLOP här hos oss med skaldjursbuff'e. Roligt!
Framför allt ska jag busa och njuta av Isa i helgen. Kram på ER!

1 kommentar:

Health Yatra sa...

Thank you, that was just an awesome post!!!