tisdag 11 oktober 2016

Höst!

Nu är det verkligen höst på riktigt och inte gör dig mig något. I fredags strängade jag och Svea och Fredrik pressade och därmed var vi färdiga med vallskörden 2016 (den 7:e oktober). Tror vi har balar så det räcker till nästa säsong, utfodrar ju fortfarande med fjolårets balar.
 Bästa Sveis är med och pressar bal efter skola och Frita. Snygga jobbarkläder!
 Efter lagår'n i fredags gick jag med Essie till skogen. Hon började ganska omgående att jaga och det var skitkul och roligt att höra. Vet inte hur länge hon jagade men kanske 15-20 minuter. Coolt!

 Igår var det fjärde gången på akvarellkursen och vi målade av äpplen och kaffekoppar (här skulle vi bara använda en färg, jag valde grön, och att lägga skuggor). Nu är det bara en gång kvar...så fort tiden går och så galet roligt och avkopplande det är. Hoppas på fortsättning i vår.

 Målar lite hemma också....finns mycket att inspereras av i naturen just nu. Vilka färger det är på träden, även fast det är grått ute.

Träning????
Fredag - 20 min CT och sedan ett roligt och "tufft" lunchpass med Cissi. (26).
Idag (tisdag) 20 min CT och efter det lunchpass baserat på kondition och styrka (kul). (27/40).
Igår gick jag i drev med Essie, vet inte hur långt det var, så jag räknar inte det som ett pass. Men idag blev det en timme med båda hundarna, jag var helt enkelt tvungen att ta en PW med dem, för Alice är i stort behov av att "få springa av sig", hon är ju trots allt fortfarande en valp full med energi.  (28/40). Det "skenar" på med pass och äntligen har det "lossnat" på vågen. Runt fem kilo har försvunnit sen jag började om efter sommaren. Jag äter "normalt" i veckorna men unnar mig vad jag vill på helgerna.
Det var allt!

4 kommentarer:

Christel sa...

Bra jobbat, både jag och Ela såg att du gått ner när vi träffades i Linköping. Glömde dock att säga det. Vad äter du en normal veckodag?

Kram C

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Hej!
Frukost-havregrynsgröt och macka
Fika- Kaffe och "knäcka"
Lunch-beror på vad jag hinner laga eller var jag är. Vanlig mat helt enkelt.
Kvällsmat-Oftast müsli med mjölk och knäckemacka där också. Frukt då och då. Tränar jag / röjer så äter jag kanske något mer. Vad tror du?
Kram!

Christel sa...

Det låter bra tycker jag :) Själv är jag så urtrött på hur jag äter på vardagarna, behöver nog ändra något. Till frukost äter jag ca 2 dl a-fil med lite All bran o solrosfrön, förmiddagsfika kaffe + en frukt, lunch en matlåda "vanlig mat", eftermiddagsfika kaffe + en frukt och kvällsmat samma som frukost + någon liter grönt te. Kan ibland lyxa till kvällsmaten och äta gröt eller kokt ägg istället för fil :)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ibland äter jag ett kokt ägg till kaffet (med kaviar) det är mycket godare än det låter ☺
Leverpastej och gurka är det jag oftast har som pålägg på mina mackor. På helgerna lyxar jag till det med mannagrynsgröt och ägg till frukost. Nu börjar clementinsäsongen, bra frukt att äta tycker jag. Man spånar ofta in på samma mat/fika i vardagen.