tisdag 18 oktober 2016

Nu är den slut...

....så gick fem veckor galet fort. Fem jätteroliga akvatellkvällar i Valdemarsvik.  Troligtvis blir det fortsättning i vår och det ser jag framemot.  Nu blir det Tabata på måndagarna fortsättningsvis, roligt det med. 

 Det är mycket att göra nu med alla djur. Vi får hem nya kalvar hela tiden, så det är ett evigt hämtade, vägande och omflyttning av djur. Vi har även börjat fylla på kalvar i Nya och vi har runt 260 djur just nu. Lägg där till att Fredrik åker tidigt (runt 04.30) till skogen och kommer hem sent....börjar känna mig lite sliten.
 Vi jagade lite i lördags. Essie "fick upp" två gånger varav den sista gången blev det ett kanondrev. Inte så långt (ca 15 min) men härligt skall och hon kom tillbaka i sina spår till där hon fick upp (jag såg rådjuret när det sprang iväg). Känns lovande!
Och så träningen sen sist:
Onsdag-Strong by Zumba (29)
Torsdag - En timmes PW med hundarna (30)
Fredag- Lunchcirkel med Cissi (31)
Måndag- En timmes PW med hundarna  (32)
Tisdag - 22 min CT på HB och därefter 30 min Barre Move (33)
En timmes promenad med hundarna  (34/40).
SEX gånger kvar till mitt mål den här terminen.  Har gått ganska mycket med hundarna den senaste tiden men jag är tvungen av två anledningar. För det första, det är skönt att Essie är i god kondition nu när jaktsäsongen börjat. För det andra så behöver Alice få röra på sig (som jag skrivit förut) hon är verkligen ett energiknippe som behöver stimuleras,  i stort och i smått. Inte mig imot då jag gillar skogspromenader, som ni vet.
Nu är jag trött så god natt!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Promenader är härligt. Du är härlig!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Och vi har det härligt ihop 💖!