onsdag 5 oktober 2016

Rolig helg!

I lördags kom mamma och pappa hit för att se till hus, barn och hundar. Vi for på ett 24-timmars semesterdygn ihop med Annie och Johan.  Bodde på Grand Elite Hotel i Linköping. Vi var ute och käkade och då anslöt Nettan och Göran också. Efter det var vi på "Rock of 80s". Konserten höll på i drygt två och en halv timme och efteråt blev det en liten pubrunda innan vi hamnade på vårt hotellrum där vi satt och pratade till 04-tiden, ha, ha!
Vi hade så himla roligt och det är sådana här dagar man kan tänka på när livet känns jobbigt. Tack Annie, Johan, Nettan och Göran. 



Innan vi åkte hemåt på söndagen var vi på Ikanohuset och shoppade lite. Så här fin blev Svea i sina nya kläder.
Tänk va, att nu har rådjursjakten börjat och vi har bara släppt Essie en kort stund på söndagseftermiddagen. Hon fick inte upp något men det var ändå en härlig känsla att ha en egen jakthund.

Träningen då????
Det går bara bra.
Förra onsdagen var Annie och jag på "strong by Zumba" (21).....herregud vad jobbigt det var. Ett konditionspass i full fart i en timme.....svetten dröp.
På torsdagen gick jag en timme med hundarna  (22).
Mån-PW en timme med hundarna (23) 
Tis-20 min CT och lunchtabata (24).
Och ikväll var vi på SBZ igen, fast jag nog tänkte förra onsdagen, aldrig mer, ha,ha. (25/40).

Nu hoppas jag på mängder med jakt framöver men först måste vi pressa ihop gräset (20 hektar) som Fredrik slog igår, lite tredjeskörd men mest andra.
Nu ska jag försöka sova....om jag kan, då endorfinerna flödar i kroppen, det blir så när träningen är så sent (slutade 20.10).
Tråkigt inlägg men orkar inte skriva så utförligt......kanske gör det en annan dag.
Hej!

Inga kommentarer: