måndag 14 oktober 2013

Älgjakt!

Idag började älgjakten men har verkligen inte ansträngt mig något. Såg ko med två kalvar i lördags, i Härad men det är allt. Idag har inte Elis och jag sett något (han fick ledigt för att vara med och jaga älg). Mår tyvärr inte så bra psykiskt då "det här" med hjärtat håller på att göra mig knäpp. Idag har det varit konstigt HELA tiden och jag blir så störd, att jag knappt kunnat tänka på något annat än hoppen i bröstet. Faan, säger jag bara. Ringde VC idag för att få komma dit så de kanske kan skicka mig på en ordentlig utredning. Skulle det visa sig (som doktorn i och för sig sa sist) att det inte är något farligt, då kanske jag kan lära mig att leva med det här och är det så att det är något som är farligt eller som man kan göra något åt, så är det ju bra att få veta det också så fort som möjligt, kan jag tycka. Usch, vad detta är jobbigt!
 Lätt att pynta ute bara man har ljung, tall- och granris.


 Min fina, fina prinsessa som gör att jag håller modet uppe (grabbarna också så klart).
 Näe, jag mår inte BRA!!!!!
 I lördags var jag och barnen i Västervik och handlade mängder med kläder till dem. Hann även med El-giganten, skokällaren, fiske och jaktbutiken och Sibylla innan vi for hemåt. Var hemma vid 15-tiden och vid 16 skulle vi möta upp Johan och Anders för att åka till Br. Franzén och kolla på kalvar. Vårt lördagsnöje! Var inte hemma förens vid 20-tiden.

 Bland annat köpte Elis dessa fina kläder.
 Och Svea en klänning och hundkoppel ;)

 Igår provsköt vi våra bössor. Jag sköt ett skott som satt "mitt i prick" (80 meter) så det var jag nöjd med. Åkte hem och hämtade kött som vi stekte hos farfar, som i sin tur bjöd på Jansson.
Nu längtar jag efter Fredrik (klockan är 21.03 och han är fortfarande och hugger) behöver lite kramar känner jag. Hade jag inte detta med hjärtat så skulle jag må bra.....
Håller på att bli tokig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på dig!<3 kram Annie

Anonym sa...

Tänker på dig. Mor

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Vad gulliga ni är, det värmer i.....hjärtat! ;)