onsdag 9 oktober 2013

Vad hände????

Hoppsan sa, så var det helt plötsligt onsdag och det har nästan gått en hel vecka sedan jag skrev sist....tiden går fort när man har roligt heter det ju :D
I lördags var vi på en fantastiskt rolig fest hos Annie och Johan. "Kvällen" började redan vid 16.00 med underbar förrätt, Jörgens rökta räkor på en god smörgås (till det ALKOHOLFRITT vin, vi skulle nämligen skjuta lerduvor efteråt.) Underbart gott var det!
Som sagt efter det var det lagtävling (parvis) och vi började med lerduvor. Jag var först ut och det gick INTE bra men de andra var duktiga. Efter det blev det pistol och revolverskytte (Annie och Johan tävlar). Där gick det mycket bättre (konstigt då jag aldrig har provat det tidigare, ha, ha, ha!) Sista grenen var att slå ner spik, Fredrik vann så det förbättrade ju vår poängställning efter mitt skitskytte med duvor.
 Så vackert!
 Och gott!
 Bästa Annie!

Efter tävlingarna blev det fantastiskt god middag, porterstek av Annies vildsvinsgalt, som hon sköt för några veckor sedan, mumma! Och inte nog med det, kräftberget som Annie har framför sig på bilden intogs också. Gott, gott och åter gott!
 Jodå, det fanns VÄÄÄÄLDIGT stora kräftor!

Jag ska även berätta det att Lotta hade med sig världens godaste kladdkaka (med after eight i).
Ska jag avslöja när vi åkte hem????? Ja, skjutsen gick hem vid 03.45-tiden..........Sammanfattningsvis, många skratt, härliga människor och god mat gör att man aldrig vill åka hem........
 FAST, det gäller att inte ligga på latsidan, vi hade i och för sig barnvakt MEN, hund som är skendräktig och barn som ringer "tidigt" gjorde att det inte blev så mycket sömn (för min del). 
Tre timmars sömn och så lite jakt på det :)))))) Jodå, det gick ju bra. Sköt ett smaldjur (med basthudsklädda horn).
 Elis vår största jägare hjälper mer än gärna till att flå och ta ur rådjuret.
Fina, söta Svea!

Vad har hänt mer....lantbruk, träning och läxläsning och bokad semestertripp med min älskling :)
Vi hörs!

Inga kommentarer: