onsdag 10 december 2014

Nu har vi börjat!

 Då var det dags att börja med målning och tapetsering i nya huset. Har väl inga förhoppningar längre om att hinna in till jul men man vet ju aldrig ;) Ska visa ER lite bilder så småningom.
Ytterligare en vecka sprang förbi och vi har hunnit med grötfrukost på förskolan (den sista för oss). Duktiga barn och fröknar och kanongod gröt och skinksmörgåsar!
 Har gett bort MÄNGDER med barnkläder. PÅ bilden ovan håller Fredrik upp Elis första klädesplagg som han hade på BB. Inte klokt vad liten (3710 gram vägde han när han föddes, så det är ju inte så litet egentligen) han var. Nu fyller han snart 12 ;)
 I fredags var vi hos världens bästa Nettan, Göran och Ussa. Det bjöds på glögg, god mat, varmt bad i tunna och trevligt sällskap (som alltid).
 Svea passade på att spela både piano och gitarr.


 Ussa och Nettan i baljan.

 I lördags var vi i Falerum på årets första julbord. Det var jättegod mat och roligt sällskap. Det var Andreas (till vänster på bilden) som bjöd oss. Både Andreas och Emil är lika Fredrik fast på olika sätt (de är kusiner).
 MysSven i husses knä.
 Gissa vem Svea var här om dagen?

 Dessa tapeter ska vi bland annat ha i vårt nya sovrum. Det kommer bli som en fondvägg bakom sänggaveln. Till golvet har jag beställt en heltäckningsmatta......snordyr var den men har alltid drömt om en mjuk matta i sovrummet. Golven är ganska kalla också så det kommer bli SÅ bra :)
 Så här vackert var det borta vid "Nya" i förrgår. Idag har vi fått "hem" 30 dikalvar dit.
 Som sagt nu är vi igång....detta kommer bli Sveas sovrum. Fortsätter i morgon med målning sedan ska det upp en photowall.
 Ikväll har jag varit på Jennies underbara gympa.....som vanligt askul!

Osminkad och med finnar efter träning.....sanningen!
Nu ska jag sova så god natt!

Inga kommentarer: