torsdag 26 februari 2015

SKID-VM

 Nu ni, nu ska jag skriva några rader! Även om det inte blev så mycket sport på SPORTLOVET så blir det mycket MER nu då det är skid-VM i Falun. Fredrik och jag skyndar oss med alla "måsten" för att kunna inta lunchen framför TV:n. Som ni kanske kommer ihåg så är jag "skidnörd" och älskar att titta på skidor och helst när det går bra och det har det ju gjort i detta VM (extra kul när det är på hemmaplan!!!)

 Svea och Lina leker jättebra ihop och här är de i "skogen" och leker på en stor sten......

 .....som man kan ramla ner ifrån.....
 Fredrik och jag är och tittar på "våra" marker, alltid lika kul!

 Elis sminkar sig "lite".........
 Mitt fina smycke från VK-design
 Var bara tvungen att visa denna fina bild på Fredrik och hans håliga tröja.
 I fredags hade vi det årliga "plastpartyt" ihop med Nettan, Göran, Emil och Ussa. Hade en suveränt rolig kväll som förutom barhäng även innehöll mat och akvarellmålning :)


 Hmmmm! Hur gör man nu undrar VÄRLDENS bästa Göran???!!!
 Kvällens alster.......är imponerad!
 Lite "hot shot" är väl aldrig fel :)
 Även i lördags hade vi en rolig kväll (ska väl inte skryta med att dagen hade varit på topp ;)...) Annie, Johan, Johanna och Staffan kom hit och grabbarna fixade med A-TRAKTORN medans tjejer bastade och väntade på maten...........till slut kom killarna och till slut blev det käk. Körde lite akvarell ikväll också och jag är GRYMT imponerad över att alla är så duktiga!!!!


 Nu ska jag berätta om en märklig sak. Min älskade katt Sven har gått hem till Stjärneberg två nätter i rad...det är sex kilometer dit och innan dessa dagar har han knappt lämnat tomten här samt att han verkligen är min lilla söta katt som finns där jag är......något rädd, orolig och besviken jag är nu. Han har ju varit här i över två månader nu.... någon som vet varför???? ( Det är snart mars MEN han är ju kastrerad...!!!!)

 Heja Sverige!!!!
Elis har köpt en "sockervaddsmaskin"........

Nu är det läggdags, see you!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Vad konstigt med Sven. Jag ska fråga vår veterinär. Kram