måndag 30 mars 2015

Ny vecka, nya tag!

 Har haft en fantastiskt rolig helg. I fredags ( och på lördagen) var kusin Emil med barn här och i lördags kom även A-traktorgänget (dvs: Johan, Annie, Johanna och Staffan.) Fattar inte vart tiden springer iväg för klockan blev så där galet mycket igen, men vad gör det när man har roligt????
 Fredrik (hårigare än någonsin), Emil och Robin.
 Svea älskar att gå på promenader, så det gjorde vi i lördags. Vi genade genom en rentvättad ladugård.

 Vi var på jakt efter vårblommor men hittade " bara" tussilago.

 Tycker det blev himla fint när vi öppnade upp framför huset. Underbar utsikt blev det också!

 Visst är jag vacker.....ha, ha, ha!
 Idag var vi en sväng till Gamleby. Mamma och jag hälsade på min gamla 96-åriga mormor Margit.
 Sprang in på Ica och där hade de också kvalitékött, tredje affären jag hittar "vårt " kött i.
Vilket otroligt skitväder det varit idag. Vi hämtade barnen tidigt och tro det eller ej här bakar Fredrik kladdkaka med Svea. Fredrik är som en ny människa (inte på grund av skägg och långt hår) sedan vi flyttade till Liljestad. Så jäkla skönt det känns.

Förra onsdagen var jag till Stjärneberg för att hälsa på Gunnel och Donald (Görans föräldrar). Det var verkligen i sista sekunden för tidigt på fredagsmorgonen gick Donald bort. Är så glad för att jag åkte dit, kunde till och med få honom att le när jag pratade om när han och jag var ute och jagade. Känns som en epok har gått ur tiden men som tur är har jag många fina minnen att komma ihåg. Sov gott Donald!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Vad säger du? Jag visste inte att Donald gått bort. Det var väldigt tråkigt att höra. Förstår att det kändes bra att träffa honom innan. Kram

Anonym sa...

Guuuu' va kul att se Margit igen!!!! Har inte träffat henne på många år!!!!!
Påskruvar från Pia