måndag 16 mars 2015

Varför glömmer man så lätt???

 Det var galet motigt att åka ner och träna idag. Vet inte varför men kände bara inte för det.....men tur att man inte ger vika för latheten, för gud så skönt det är nu efteråt (som vanligt). Hur kan man glömma den känslan????

Morgonen började i ladugården med utfodring medans Fredrik tvättade tjurar. Efter förmiddagsfikat fortsatte jag med att röja sly runt vår tomt (det börjar se väldigt prydligt ut nu :)

 Nu för tiden är vårt hem en "ungdomsgård" med många härliga killar i omlopp. I fredags kom Felix hit och sov över i två nätter och i lördags kom David (Svantes syssling) och han sov också över i två nätter.
 I lördags hade vi "epabyggeträff" igen men det var nära att det inte blev något för Svea, lilla sötisen fick ont i nacken i fredagskväll och fick feber under natten. Hon var jättehängig på lördagsmorgonen och eftersom jag hört någonstans att ont i nacken/ feber inte är någon vidare bra kombo, så ringe jag 1177. Hon jag pratade med tyckte att vi borde åka in. Vi fick en tid till jourdoktorn men inte förens vid kvart över tre, så då tyckte hon att vi skulle åka till akuten direkt. Väl inne i Västervik fick vi genast bra service och vi fick prata med en barnläkare ganska omgående. Han konstaterade att det inte var någon fara med Svea så vi åkte snart hemåt :)
 Så det var "bara" att åka hem, städa lite och laga mat. Hade en toppenkväll/natt/morgon ( ;) ) med dessa brudar samt deras karlar och Johanna och Staffan.
 När vi ändå var i Västervik gick vi in på ICA-Maxi för och se om de hade något bra kött.....och det hade de ;)
 Sven är åter hemma. Han var borta lördag till onsdag förra veckan, då Nettan hörde av sig och sa att han åter var hos dem (femte gången).

Nu ska jag läsa en skvallerblaska innan jag släcker för kvällen.
  Hoppas allt är bra med ER!



Inga kommentarer: