onsdag 8 juli 2015

Kors i taket!

Vi är ganska otroliga....vi har världens vackraste ö, med min fantastiska föräldrar och systrar med familjer, inte allt för långt från oss.....är vi där ofta tror ni???? I söndags var vi där för andra gången sedan nyår....varför är det så svårt att åka dit? Älskar ju verkligen att vara på Björkö!  
 Magnus och Christel bjöd på grillad havsöring och abborrefil'er, färskpera, sallad, sås och ungsbakade tomater. Det var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv!
 Pappa sitter i solen och funderar.
 Mina fina systrar och jag!

 Oj, vad det blommar i rabatterna!
 Igår räfsade jag i Härad och Nya. Fredrik låg hack i häl med pressen. Vilket kanonfoder!!! När vi var färdiga drog vi till Liljestad och satte på balklämmor och vagnar och hämtade hem balarna. Dessa delikatesser blir roligt att ge djuren i höst! Tyvärr ska det regna lite varje dag framöver så jag vet inte när vi kan fortsätta med andraskörden. Men det är inge panik ännu!
 Igår skördade vi vår första färskpotatis! Så god den var!
 Idag har regnet vräkt ner och det åskade ordentligt för första gången i år. Strömmen bar borta en stund också. Jag passar på att städa och pyssla inne!

Fredrik var i Stjärneberg och fikade så jag satt här själv i mörkret med tända ljus, medans det åskade och regnade, ganska mysigt det med !
Nu ska jag kolla posten, för att se om mina tre pocketböcker som jag beställt har kommit. Hoppas!!!

Inga kommentarer: