torsdag 27 augusti 2015

Känns verkligen inte bra!

Fy fasiken vad ont jag har i min fot idag , har smörjt med voltarensalva men märker ingen skillnad. Hade planer på att åka och träna cirkelträning ikväll men törs inte riskera att detta blir värre. Inte blir det bättre när jag är igång hela dagen.....borde kanske vila foten men vem skulle göra mitt jobb i så fall??? 
 Mina höns bor ju i Härad sedan vi flyttade hit. Saknar dem men jag hämtar ägg där då och då ändå och det är ju bra. Just nu värper de inte så mycket men dessa fyra vackra hittade jag idag.
 Var till Viken en sväng och då köpte jag den här boken, lanseras idag!!! Undrar hur den är med annan författare än de tidigare, som för övrigt är mina favoritböcker.
 Ikväll har jag kokat några kräftor som vi fångade i vår "göl". Som synes fanns det en och annan STOR!
Vilket bärår det är i år. När vi flyttade över korna till den andra hagen i måndags plockade jag en näve björnbär som jag bjöd Fredrik på. För många år sedan, när vi var på Björkö, sa Fredrik, när han fick syn på björnbär (för första gången i sitt liv)
 -VA!!!! Finns det svarta hallon??? Ha, ha!

Vi hörs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt med foten!!! Hoppas det blir bättre fort. Wow då trivs nog kräftorna bra i eran göl . skit också bästa kräftkunden. Här kallar de björnbär för björnhallon. Kram Annie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ha, ha Annie, jag köper gärna mer kräftor! Du vet ju att jag älskar dem!
Björnar lon var ju ett bra namn, ska nämna det för mannen 😉 ha en bra helg och varma kramar!