söndag 31 maj 2009

Massor av jobb=ingen tid att blogga!

Det här är första gången den här veckan som jag sätter mig ner och "surfar runt" lite. Har varit mycket jobb på dagarna och på kvällarna har jag inte haft ro att sätta mig vid datorn. Lite synd för jag hade verkligen tänkt att berätta lite om vår Gotlandstripp, vad vi gjorde i Västervik i onsdags och hur det har varit på campingen rent allmänt, men icke! Visar er i alla fall en härlig flygbild där Björkö syns. Måste erkänna att det är fantastiskt att flyga och helst över skärgården. Denna dag var vädret superfint så sikten var god. Fredrik fick flyga både dit och hem vilket var mycket lärorikt för honom. Vi hade hade en kanondag i Visby och det var verkligen snällt av M och P att vi fick följa med! Tack! Annars kan väl nämnas att kycklingarna är födda, gudomligt söta, det blev åtta under den första hönan och den andra håller just nu på att "föda", såg en när jag tittade förrut.
Känner mig VÄLDIGT ensam, för barnen är hos farmor och farfar och älsklingen är på flygkurs. Gissa om det är tyst i huset!!!!! Både skönt och skittrist men har passat på att sova i två timmar och det var verkligen välbehövligt kan jag lova!
Nu tror jag att jag ska fortsätta och "surfa", läser ju en hel del bloggar så jag måste även passa på att kolla in dem nu när jag har en lugn stund.
Ta hand om dig och är du MOR, så GRATTIS på DIN dag i dag!!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, och du fick ta hand om dig själv på mors dag! Ensamt, men lyxigt!
Kram N

Lina sa...

Ja, så kan man se det och det är tur att man har grannar som bjuder på kaffe när man är som mest ensam;-)