söndag 23 augusti 2009

En heldag på ALV!

Igår åkte vi till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, vi hade fått gratisbiljetter från GB-glass, och det var jättekul. Med oss hade vi även Mia, Oliwer och hans kusin Alexander. Grabbarna skötte sig jättebra. Åka flotte tyckte de var kul och de klarade sig från att fara i sjön.
Här är Elis och Svante som Emil och Ida.

Jag tror att alla tyckte bäst om Nils Karlsson Pysslings och Karlsson på takets hus.
Det enda bottennappet var väl matstället vi hittade i Törnrosdalen, det var verkligen ingen höjdare. Vi vuxna tog bakad potatis med skagenröra och det smakade väl "sådär". Svante och Elis tog revbenspjäll som knappt var grillade och värmda i micro för de var varma och kalla om vartannat. Alexanders lassange var väldigt torr och hård på ytan och det enda som såg gott ut var Oliwers macka. Jag som brukar äta upp det mesta lämnade ganska mycket........tur att det fanns varmkorv vid utgången. En härlig dag var det trots allt och tack Mia för att du hjälpte oss med våra barn!
Kvällen avslutades i soffan med att titta på friidrott, barnen la sig vid 20,30 och Fredrik och jag kom i säng vid 22,00. SKÖNT!
Idag har jag jobbat i Grännes (kors i taket!), det var nästan att jag sa -Välkommen till Eköns Camping när jag svarade i telefon, ha, ha! Men allt gick bra och det var riktigt kul!!!
Just nu är Fredrik på sin flygkurs och Svante är hos kusin K. Elis och jag har varit ute på en kort promenad samt hämtat ensilage i ladugården åt kaninen. Hittade även gula, mogna och kanongoda pärontomater i växthuset och på plommonträdet fanns det mogna plommon (som jag älskar)!
Nu ska jag ringa till syrran och höra hur bra Coldplay var igår.....misstänker att jag får höra att de var super! Jag skulle oxå vilja ha sett dem.....men, men man kan inte göra allt här i världen.


Inga kommentarer: