torsdag 20 augusti 2009

Kamera hittad!

Jag hittade kameran under passagerarsätet i bilen, började bli lite orolig. Även om jag nu har hittat den så är jag alldeles slut så det blir inga bilder från festen idag heller. Har jobbat idag och det har väl gått hyfsat. Men oftast är det så att när det går bra att jobba så mår jag desto sämre när jag kommer hem. Är totalt slut både fysiskt och psykiskt......... Tre personer har sagt till mig idag att mina ben ser svullna ut, så antagligen är det inte bara fett och det känns både bra och dåligt. En glädjande nyhet är dock att min havandeskapspenning gick igenom och den känns bra kan jag lova i och med att min kropp inte pallar med att måla, röja och dra upp bryggor;-)
Jag ska försöka att börja att gå kortare sträckor sen när jag blir hemma. Går jag (eller vaggar) sakta så kanske jag kan gå en kortare sträcka varje dag och det vore nog bra för fläsket.

Nu har jag just sett Bolt även ta guld på 200 meter och jag undrar om det är normalt att vara så överlägsen??? Samtidigt rev tyvärr Emma Green ut sig i damernas höjdhopp, det hade varit så roligt om hon hade lyckats, hon är så otroligt söt tycker jag!

Och nu är det sängen som hägrar för mig.....god natt!

Inga kommentarer: