fredag 21 augusti 2009

Lång väntan på höjdhoppet.

Tyvärr har det börjat regna i Berlin så nu är herrarnas höjdhopp uppskjutet, väntar nämligen på det.
Håller även på att laga mat, idag blir det marinerade grytbitar (som vi ska grilla), klyftpotatis och morötter (som vanligt från egna landet) och till det en "grönsaksblandning" som är gjord på gul och röd lök, paprika, morötter, grädde och prästost samt diverse kryddor ( känner du igen receptet Carro;-), allt stekt i stekpannan. Mums vad gott det blev.
Fredrik är till Fogelvik och hämtar barnen, som har varit där sedan de kom från dagis.

Har jobbat idag igen och det gick ganska bra. Har städat ordentligt i receptionen och möblerade om inför kvällens arrangemang, sång och middag.
Kanske, kanske (om jag vill ) var det min sista dag idag, jag kanske tar ut några semesterdagar nästa vecka. Har inte bestämt mig till 100%.

Börjar bli lite sugen på jakt, nu igen. Det skulle vara roligt att få skjuta en bock men var det skulle bli, vet jag inte. Här på Stjärneberg är det uteslutet, kanske jag ska höra med Björkö....?
Jag tror att jag får komma till vår granne om några veckor, så jag kanske kan vänta tills dess.
Någon som vet om det kan vara skadligt för bebisen om pulsen ökar mycket på mig??? Den har ju en tendens att göra det när jag är ute på jakt, vilket är både härligt och jävligt irriterande.
Nu ska jag tända grillen.
Hej hopp!

1 kommentar:

Carro sa...

Haha,, ja den blandningen är det inget fel på:P haha.. riktig smalmat skulle jag vilja säga:) sådan som du o jag har levt på hela sommaren i princip;) det gillar vi;) när kommer du ut egentligen? alla är u sjuka.. så jag är själv o har sjuuukt tråkigt (och mycket o göra med för den delen;))