torsdag 27 augusti 2009

Var ska badkaret få plats?

Hua, klockan är 04.00 och jag kan inte sova. Svante har börjat med att vakna på nätterna vid halv 4-tiden och vill att pappa ska komma in och sova hos honom. Inatt ville jag inte väcka Fredrik för han ska gå upp så tidigt ( iofs som alla andra mornar ) så då sa jag åt S att komma in och lägga sig hos oss, och visst det är mysigt MEN.....jag kan omöjligtvis ligga trångt, jag brukar ha svårt för det i vanliga fall och särskilt nu när jag har en mage att ta hänsyn till också.
Jag brukar vara stenhård med att barnen ska ligga i sina egna sängar (hade dem nämligen i sängen, båda två när vi bodde i Käggla) , de ligger annars bara inne hos oss när de är sjuka men jag tänkte göra ett undantag inatt, vilket straffar sig på min egna sömn....som jag är i jättestort behov av just nu.
Vad händer då när S väl kommer in, jo den lilla bebisen i magen vaknar och far runt som en virvelvind i magen (härligt iofs) men tycker inte om att jag ligger på sidan, försöker då ligga på rygg men det gör att jag känner panik och inbillar mig (?????) att jag inte får luft och det resulterar i att jag blir KLARVAKEN! Och i och med det börjar mina "byggtankar"!
Vill så gärna bygga om toaletten här innan bebisen kommer och fixa en skötbänk och fräscha till den i största allmänhet Just nu hänger duschen i tre delar och handfatet (kranen) läcker så det blir blött överallt och ställs inte kranen i rätt läge sätter den igång och vibrera och tjuta så man tror att huset ska sprängas vilken sekund som helst. Sen vill jag flytta upp tvättmaskinen och torktumlaren från källaren, för det går inte på några villkor att få tvätten att lukta gott när tumlaren står i källaren. Och framför allt: -VAR SKA BADKARET FÅ PLATS................................?

Inga kommentarer: