tisdag 9 februari 2016

Bättre!

Äntligen känner jag mig bättre, har till och med anmält mig till gympan på onsdag.  Provade att röra på mig igår, gick en timme med hundarna (19/60). Det kändes hyfsat men är fortfarande lite täppt i näsan och bihålorna. 

Annars då? Ligger efter med mycket jobb i ladugården eftersom vi var tvungna att skjuta upp att slaktbilen skulle komma, förra måndagen.  Det var en omöjlighet att få 22 tjurar rena när man mådde piss. Vi fick i alla fall iväg tre "fetton" till Bjursunds slakteri som både de och vi var nöjda med. De skulle gå till restauranger så nu får vi se om de dyker upp på Statsvakten i Norrköping om 4-5 veckor (återkommer om det).
 Nu har jag städat bort alla julsaker....blev väldigt vitt. Längtar till påsken så jag kan färgsätta rummet lite igen!

Svea är tillbaka i skolan igen efter två veckor sjukfrånvaro. Kom just nu på att jag varken anmält VAB eller egen sjukanmälan....hmm! Måste kolla upp hur många dagar jag har kvar att ta ut på Svea i föräldrarförsäkringen, tror att det är ganska många faktiskt eftersom jag har varit så dålig att anmäla. I somras var hon ju hemma SJU veckor och inte en dag plockade jag ut...SLARV av mig! Bäst jag ringer med en gång och kollar, Hej!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Men det är fint i ert hus. Längtar till på lördag! Kram

Anonym sa...

Tack Sofie!
Ja, välkomna hit på lördag´!
Kram!