onsdag 15 februari 2017

Helt serr alltså!!!

När kommer nästa säsong av SKAM egentligen? ??? Så många sköna uttryck  och vilket härligt språk norskan är!! Jag som aldrig tittat på någon serie på datorn blev ju helt fast när jag var sjuk förra gången....såg alla tre säsongerna i ett kick! 
Helt serr, (😃) känner jag mig så skön i kroppen efter ett underbart Jenniepass (19/60). Nu är det bara att vänta och se om jag får mer ont eller inte. Just nu känns det ändå helt ok!
 Vad har hänt mer då? Jag tillbringade eftermiddagen i lagår'n med att tvätta en sida och golv. Det blev bra! Skönt att det ser skapligt ut. 😁
 I söndags åkte Svea, Lina och jag på bio och såg senaste Disneyfilmen. Den var bra men lite för lång tycker jag. Det var fjärde filmen vi såg sen i slutet av december. Lite mysigt att åka iväg tillsammans  bara Svea och jag (med kompis).
Nu måste jag duscha av mig allt intorkat svett och käka lite kvällsmat. Fredrik har inte kommit hem ännu....klockan är 19. Han åkte bara vid 05-tiden i morse och är genomförkyld och hängig.....vad då 14 timmars arbetsdag (dröjer nog ännu ett tag innan han är hemma så det blir väl någon timme till) är väl inget om man är dålig....
Ciao!

Inga kommentarer: