tisdag 21 februari 2017

Peter och Bruno!

Vilket toppendygn i Norrköping vi har haft ihop med Annie och Johan. Vi åkte härifrån vid 13-tiden i lördags). Grabbarna var hemma och skötte alla djur och Svea var på Björkö hos Christel och Magnus. 
Efter vi checkat in på hotellet, tog vi det "lungt" på rummet och satt och snackade tills det var dags att bege sig till Stadsvakten för att käka. Vi beställde halstrad Tataki till förrätt. Det var jättegott och spännande att äta "rått" kött med tre olika såser till. 
Till varmrätt åt vi entrecote och hemmagjorda pommes, fick olika bud varifrån köttet kom men det var hur eller hur från Bjursunds slakteri och var gudomligt gott! Vid 19-tiden tog vi taxi till De Geer-hallen där vi bjöds på en otroligt bra konsert med Peter och Bruno, där Matilde kom och gästsjöng två låtar. Konserten höll på till 23-tidenoch därefter hängde vi på krogen tills det stängde och sedan snack på rummet igen innan läggdags😁

 Två glada Valdemarsviksönder!
 Lättrökt ren, östgötsk oxfil'e och svensk waguy.
 Himmelskt gott!
 Förväntasfulla!
 Vilka grabbar!


 Igår på akvarellkursen provade vi lite olika tekniker igen. Blev dock så missnöjd med mitt alster.
 Svea har Mathilda här nu och snart åker vi till Viken och tränar. Sportlovet är i full gång, så det är bäst att försöka träna lite.
 Svante hängde med Fredrik till skogen för att köra skotare och Elis sover 😁
 Vitaminer går det åt!
Nu har äggen varit i kläckaren i 8 dagar och igår lyste jag några av äggen. Helt otroligt att man efter sju dagar kan se ett litet pickande hjärta ❤. Så spännande!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa, vilket dygn. Har varit seg till nu tror jag haha. Jag är skyldig dig för maten .Ha det gött. Kram Annie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Äh, du betalade ju drinkar😉 Så god mat det var!!!!Längtar tills nästa gång 😃👍. Kram K.