onsdag 1 februari 2017

Så trött!

Vet inte vad det är med mig...jag känner mig så trött. Har en tendens till ont i bihålorna och lite, lite ont i halsen, så det är kanske det som gör att jag inte känner mig helt hundra. De dagliga sysslorna måste dock göras ändå så det är bara att bita ihop och kämpa på. Idag har jag gjort ladugården här hemma, besiktat bilen, skickat tjurar, strött och utfodrar i Nya, varit på utvecklingssamtal för Elis på Vammar. Och vid 17 var jag på gympa.

 Det gick bra för min gamla bil 👍
Nu är den roliga rådjurssäsongen över för den här gången. Det har varit så kul och spännande att ha Essie att släppa. Hon har skött sig så bra och jag är verkligen nöjd. Det har skjutits fyra rådjur, två dovvilt (på Björkö) och en älg för henne. Vilket bra första år!
Alice har också kommit på grejen med att stöta/jaga vilt (mest rådjur, vad jag vet) så det kan bli riktigt spännande i höst. Kommer försöka köra blodspår i vår/sommar så hon blir en bra eftersökshund. Hon är verkligen ett riktigt energiknippe☺

(Träningen: igår 22 min crosstrainer följt av ett halvtimmes cirkelpass  (14) på eftermiddagen en timme med hundarna (mest för Alices skull) (15) och så ikväll....äntligen är Jennie tillbaka med gympan! Så jäkla roligt, svängigt och fartfyllt pass! (16/60) Nu får vi se om jag blir sämre i näsan eller om det istället vänder efter urladdningen på gympan, hoppas, hoppas!
God natt!)

Inga kommentarer: