tisdag 5 juli 2011

Svea med sina fina bröder!

Det är så underbart att se Svea med Svante och Elis och hur hon älskar dem över allt annat! På bilden nedanför satt hon och åt frukost samtidigt som Elis. Hon ropade -Kom Elis, kom, hela tiden och så fort han kom så kramade hon honom och klappade kärleksfullt på ryggen. Elis skrattade så han tjöt:) Här har Svante henne och de tittar på Görans kor genom köksfönstret.Tur att Svante är stark som en oxe så han orkar med syrran. Idag har Svea varit hemma från dagis. Hon hade lite feber igår kväll (38,5) men jag gav henne en tablett och sen åkte vi till Fogelvik och intog en delikat middag hos Isabelle och Daniel i deras fantastiska hem. Hade supermysigt (som vanligt!) och det var så skönt att det var en alldeles vanlig måndag fast att det kändes som vilken lördagskväll som helst:) (Semesterkänsla!)



Ikväll gjorde jag ladugården (har ju varit inne hela dagen eftersom det regnat hela tiden) och efter det sprang/gick jag hem hit. Var först ner till badplatsen vid Rånen som svärfar och Fredrik har gjort så fin. Kommunen har ju sagt upp avtalet så nu är det vår privata badplats, även om vi inte kan hindra om någon vill bada där (allemansrätten). Däremot har vi stängt och låst grinden så inga bilar/husbilar kan åka ner.

Nu ska vi käka lite räkor och njuta av sommaren.

Ha det bra vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Svea är rolig! Förstår att Elis tyckte det var kul när hon busade med honom. När kommer ni ut till Björkö nästa gång? Kram Sofie