måndag 11 juli 2011

Vilken mysig dag Elis, Svea och jag har haft. Vi åkte ut till Björkö på förmiddagen. Svante var hos fantastiska Isabelle i Fogelvik hela dagen. Min underbara man gjorde ladugården i morse och sen åkte han och högg vindfällor och toppbrott i Härad, på eftermiddagen (och fortfarande (kl.22,05) är han i Härad och slår andraskörd.
Hos mamma och pappa blev det att vi for ut till Hasselö ihop med ett annat par (som sover i Strömsvederna i natt). Där åkte vi fyrhjuling och vagn ut till SJÖKANTEN .
Åt underbart god mat där och servicen var på topp också, jag rekommenderar det varmt!

Göran och Sixten körde oss från bryggan. Alvar och Svea tyckte det var kul att åka fyrhjuling!

Fick "reservplatsen" (det var så mycket folk) men den var den bästa, ute på bryggan.

Jag, Doris och Sten, från Östra Ed.

Bobo, mamma och Alvar.

Barnen och jag gick i land och där fick vi låna kritor och pennor som barnen älskade.

Alvar målar fint!

Hasselö är fint och mysigt! Svea blickar ut på vattnet.


Alvar också! Elis och Svea leker i sanden.





Flytväst och höreselskydd!

Så här fint bor Christel och Magnus!


För er som kommenterat förra inlägget vill jag säga. Jo, jag har bokat "Danielbandet" men jag
blev så himla sugenDJ när jag såg att man nu för tiden använder Spotify för då kan jag göra MIN spellista innan med den musiken JAG gillar. Ska jag avboka bandet är det bra om jag i så fall gör det nu, då är det i alla fall fyra månader innan festen och det kan ju inte vara någon katastrof, ska prata med Daniel i veckan om det. Jag har faktiskt väldigt bred musiksmak (tycker jag) och den kommer då att bjuda på den musik som JAG har haft under hela min uppväxt och eftersom detta kommer vara en fest som är bara för mig (plus 10-årig bröllopsdag) så vill jag att det ska kännas rätt. Det lutar åt att festen kommer att vara på Ekbaken i Tryserum.

Annars då? Det går "så där" med VV-tänket, vågen står ganska still (tack för det) men jag äter (och dricker) alldeles för onyttigt för att kunna gå ner i vikt just nu. Känner mig ganska tillfreds ändå men ser på kort att jag fortfarande är alldeles för fet för att vara jag och för att jag ska vara nöjd. Kommer dock att "ta tag" i viktminskningen snart igen.

Näe, nu hoppas jag att Fredrik snart kommer så jag får träffa honom innan jag kryper till kojs!

Kram och go´natt!

Inga kommentarer: