torsdag 6 december 2012

Helt plötsligt går det igen!

Bara provade lite om det gick att lägga in bilder igen, döm om min förvåning när det åter fungerar.
 
Nu har vi varit i Finland och jag fick äran att skjuta en vitsvanskalv på vak sista kvällen :) Sköt på kanske 50 meter, kalven for rakt upp i luftenoch sprang cirka 100 meter och försvann bakom en gran (såg inte om den blev där eller om den sprang in i skogen). Jag klättrade ner från det MYCKET höga jakttornet, skakade av köld (runt 10 minusgrader) och smög fram till skottplatsen, mycket blod på plats och i spåret (det var cirka en decimeter snö), så jag spårade fram med min pannlampa och bössan i högsta hugg. Underbar känsla när kalven låg i diket med ett perfekt skott :) "Drog ut" den själv med hjälp av selen jag fick av Connie och Sanna i 40-årspresent, suverän!!!!! Flådd och uttagen vägde kalven 26,5 kg.
Vi har jagat mycket och varit vi i Helsingfors, hela gänget, där Fredrik och Helena bjöd oss på "Kristina från Duvemåla" på Svenska Teatern. Fantastiskt bra och storslaget!
Har haft kanondagar med som sagt MYCKET jakt, god mat och dryck samt så ROLIGT ihop med våra finska och svenska vänner!!!!
TACK till ALLA!
Ytterligare ett stort tack till alla barnvakter som ställer upp på oss så att vi kan komma iväg på en sådan här resa!
 
 Vad ung han ser ut min man. Mr September 2003 i bondekalendern!
 Så här kan fredagsmys se ut hos oss i Stjärneberg!

Ha, ha, ha!
Träningen har legat på is i två veckor nu men på måndag ska jag försöka igen!

Inga kommentarer: