tisdag 11 december 2012

Tisdag!

Igår blev jag så glad och överaskad då Pernilla (o-hamn) ringde mig  och vi pratade på som om vi inte varit från varandra alls. Oj, vad mycket kul vi har haft tillsammans! Det känns helt galet att tänka på att det är 25 år sedan som vi träffades för första gången. Bilden här nere är från examen 1988. Hoppas vi kan hitta på något kul snart, är bra sugen på att dra igång en klassåterförening från min klass på lantan. Vad tycker du om det Pernilla?
 

Eftersom jag fortfarande är hemma med Svea, som återigen har feber, så passar jag på att lägga in lite gamla bilder på mig. De flesta med ett glas i handen....hm! Titta och njut ;)
Punkfest i Västervik.
Middag med Emma och Tine i Västervik (hos Emma).
Ha, ha, ha diggar frisyren! Förfest hemma hos Tine i Vimmerby.
Vårfest i Loftahammar
70-års fest i Glessen i Tyskland (utanför Köln)
Sofie och jag har just sprungit vårruset i Växjö.
Jag och min älskling på en annan vårfest i L-hammar!

På tal om Loftahammar så gratulerar jag alla som kämpat för skolan där (den får vara kvar) och beklagar Ukna och Odensvi som ej får vara kvar. FY FAAN säger jag bara! Levande landsbyggd, va? ett hån mot oss alla som vill leva på landet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka brudar,åh herrejösses. det känns som det vore igår.Riktigt åttiotal med axelvaddar å allt. Det var så roligt att prata med dig, så jag ringer snart igen, nu slipper du mig inte. Jag har smilat sen dess. Kram på dig från Pernilla. PS, återträff låter toppen.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Pernilla! Vi får ta och diskutera det där med klassträff ordentligt. Kram på dig!