onsdag 19 juni 2013

Onsdag!

Vet inte vad det är med mitt huvud, yr och lite ont. Flera eftermiddagar denna vecka har jag känt mig yr och ikväll fick jag även ont i huvudet, väldigt ovanligt då jag annars nästan aldrig har huvudvärk. Usch, blir lite orolig!
 
Idag har jag gjort ladugården, varit och tränat (SKITKUL!!!!), fixat med kalvarna i Härad, lagat mat till Fredrik och Svante som pressade, hämtat Elis i Loftahammar, hälsat på svärmor tillsammans med Lina, handlat lite och därefter hem för att sätta upp Sveas "altangunga" så hon fick gunga en halvtimme innan läggdags. La henne 19.30 och somnade själv och sov fram till 21.00. Pratade precis med Fredrik, han hade ett litet gärde i Liljestad kvar att pressa och det hade kommit lite regn. Han pressar nog ihop det ändå för att ha ALLT färdigt. Vi har ju bra foder i de flesta balarna så det känns skönt att han antagligen blir färdig ikväll med förstaskörden. Jag återkommer med hur många balar det blev (men över 600 st är det i alla fall).
 
 Söta och snygga Mikaela förra fredagen :)
 Svea och Elis innan studenten.


Ha en fin kväll, nu går jag och lägger mig igen. God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får inte glömma bort att dricka mycket vatten! Nu när det är så varmt är det lätt hänt att man inte får i sig tillräckligt -och du som tränar så mycket också. (Men hur kul är det att träna inne nu när det är så skönt ute :)) Häng med på en löprunda i morgon istället! Ser fram imot morgondagen. Kram /i

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, jag måste dricka mer....vatten ;)
Tack för igår!
Kram K