onsdag 5 juni 2013

Visst kan det bli bättre.....

...och idag är det bättre som tur är! Ladugård, träning, trimning, fixa lunch, ladugård, städa verkstad och sedan vikning, slängning och sortering av kläder. Lite går till verkstaden (för att bli trasor) lite till klädinsamling och 1/3 tillbaka in i garderoberna. Nu är det "bara" "Pias" kläder kvar att lägga in i garderoben. Både Elis och Svantes lådor är sorterade :) Känner mig så nöjd!

 Min fina "Svea Leha".
 Kor, ett av världens finaste djur :)
 Svante och Sven.

 Näeeee, jag har "INTE" ätit upp några kaninungar säger världens finaste katt ;)

 Puss på dig älskling!
 Svea äter glass med hela munnen :)
Ganska glad och väldigt nöjd över dagen. Träningen idag gick kalas, ½-timme spinning och ½-timme easyline och jag längtade faktiskt liiite dit :)

Fredrik "den galnigen" kom hem vid 08-tiden i morse....då hade han varit vaken i ett helt dygn (han sov bara en halvtimme på kvällen medans jag var på föräldrarmötet) Hur orkar han??????....Herregud, jag kommer ihåg den enda gången i mitt liv som jag har varit vaken mer 24 än timmar och då var jag ändå BARA 16 år och hade varit på Hultsfredsfestivalen för första gången. Jag var HELT slut när vi kom hem till Björkö tidigt, tidigt på morgonen efter vi hade åkt till och från Hultsfred med "rälsbuss" från Västervik, detta var 1988.......
På tal om Hultsfredfestival, så är jag nog den enda i hela Sverige som året 1994 tog buss från festivalen, för att åka och hälsa på min syrra Christel som precis hade fött tvillingar på BB i Västervik, visst det var helt UNDERBART att få se mina små syskonbarn (Mikaela och Rebecka) för första gången MEN det huvudsakliga syftet var nog ändå att få duscha i en varm dusch (ni som varit på festival VET hur kallt och "vidrigt" det är i de duschar som finns, i alla fall då 1994 ). Nöjd över två söta flickor och nyduschad och fräsch satte jag mig åter på bussen tillbaka till Hultsfred (som tog över 2 timmar, den gick "bara" på småvägar (bla annat på grusvägar, (tror jag,) via Tuna och Vena) för att digga vidare :) Det var tider det men mitt liv idag med min fantastiska familj och härliga vänner finns det inget som slår (även om det som sagt känns "jobbigt" ibland ;)

Hoppas NI alla får en fin 6:e Juni i morgon och MÅSTE jag (;) berätta att det var 26 (!!!!!!!) år sedan jag var på U2 för första gången, just de 6:e juni!!!! Den BÄSTA konsert man kan tänka sig:) Om jag var ung då.........hur gammal är då inte Bono idag?
Det var ALLT och det blev ju mycket :)
Kram å hej!

3 kommentarer:

Björköborna sa...

Psst, kolla årtalen (-94 o -96, hur ska du ha det?). ;)

Kram C

Filosofie sa...

Du är inte den enda personen som åkt till BB för att duscha. Jag var ju med :-) kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Christel-Jag tog 94:a :)

Sofie-Ja, du var med Sofie MEN jag är den enda (galningen) som tog bussen tillbaka till Hultsfred, du hoppade ju av i Västervik (kanske jag också borde ha gjort;).
Kram på ER båda!