söndag 24 november 2013

Jagat fyra dagar i rad.....

....och inte har vi skjutit något, så kan det vara med jakten. Jag har inte haft något nära inpå mig men det har ändå varit spännande jakter.
 
 I torsdags jagade vi i Härad, först med Connies Tyra och sedan med hans pappas hund Maja. Vädret var piss och Tyra fick inte upp något men Maja jagade minst 5 rådjur i Sjöhagen.
 På fredagen kom Emil med sin "Pyssla". Provade ovanför Liljestad och hunden jagade en ensam dovhjort. Drevet försvann mot Långrådnavägen och där släppte hon. Igår blev det lite älgjakt på Hageby och Härad men det blev "nada" där med. Avslutningsvis idag, har vi jagat med Pyssla igen, i Kägglakullen (där hon jagade en bock). Jag var inte med på andra drevet (Svea ville inte vara med längre ;) men Fredrik fick tydligen FYRA grisar på sig vid Siggebodal. Lite roligt är det att vi ser dovvilt nästan varje dag nu och det trots att jag sköt en av fyra spet/stångshjortar i höstas....;)
 Är mer än nöjd över mina nya fina jaktvantar med en ståtlig älg på.
 Jaktligan idag.
 Svea var med Fredrik på pass idag. Lite roligt att de fick se drevdjuret men kunde tyvärr inte skjuta.

 Svea har fått Mathildas gamla cykel (men den är som ny) och som hon älskar den.
 En vacker dag har det varit idag om än lite kall men ååååååhhhh, vilken luft!
 Mys med storebrorsan.
 Svea läser i sin "födelsebok" och visar hur stor hon var när hon föddes.....det där måttet var nog över bröstkorgen......hur fasen kan man få ut en unge på 4585 gram utan att gå sönder????? Men så är jag ju gjord för att föda barn. Vore jag i 35-års åldern skulle jag mer än gärna ha en bebis till.
 Svea på UL.
 Jamen, kolla in bröstkorgen.......
 Vilken "fetknopp"......och så ville hon inte äta. Nästan som om man inte kan tro att det är sant.
 Finns viss likhet med dotter och far.....Fredrik på bilden under.

I fredags var farfar här på lite käk och samkväm och då gjorde sig Svea så här fin. Krona, solglasögon och sjal, charmar ju vems som helst :)

Hoppas ni också haft en bra helg för det har vi haft. Igår var vi hos bästa Nettan och Göran och käkade supergod 9-årig rådjurssadel med potatispaj och till det kräftor till förrätt (bortskämda vi blir).
Hade som vanligt supertrevligt!
I morgon är det måndag igen och mina mål denna vecka är att försöka röja (vägen mellan Härad och Liljestad) samt att träna TRE gånger. Tycker ju att hjärtat blir bättre då när jag tränar så jag måste verkligen försöka komma iväg. Är just nu ganska rädd för dubbelslagen och får lite dödsångest om nätterna. INTE KUL, man blir ganska psykiskt slut av att känna så här. Nåväl, nu ska jag göra söndagsmiddag till min älskade familj och det är ju alltid roligt :)
Kram!

Inga kommentarer: