söndag 25 maj 2014

Slaktbil, gofika, fest, grillkväll, värme och val.

Ja, så har min helg varit. I fredags skickade vi djur i Liljestad och det gick väldigt lugnt och bra och lasta dem. Galet stora (tunga) var de men ändå väldigt snälla, alltid skönt när det flyter på bra vid lastning. Efter ladugårdsjobbet åkte vi till Gamleby för att hämta diverse reservdelar till diverse maskiner (vallskörden närmar sig med stormsteg). När vi ändå var ute och åkte så passade vi på att ta förmiddadagsfikat i Gamleby :)

På kvällen var vi bortbjudna till Lotta och Tobbe och som vanligt fick vi vansinnigt god mat och många glada skratt blev det med många härliga vänner.
Igår kväll åkte vi till vår "sommarstuga" där vi grillade, barnen badade (länge), fiskade och till sluta av med lite frågesportspel. Vi sov över och det var så härligt! Här kommer lite bilder från igår kväll.

 Vilken vy!
 En avslappnad man :)
 Helt makalöst att kunna sitta i linne och att barnen badade.
 SVENSKT griskött!

 Fina Svante som hade med sig sin kompis Simon. Vi satt och pratade och jag skrattade så gott åt deras funderingar och påstående. Elis och Svea lekte som vanligt jakt och gick och spårade av ett gärde.
 Isa njuter för fullt hon med!
 Bästisar då och då.
 -Titta Svea en kråka säger Elis.
 Det är rätt häftigt för i (vid) sjön finns Rördrom och den har ett väldigt speciellt läte, den låter som när man blåser luft i en tomflaska. Vet man inte det så kan man inte fatta att det är en fågel man hör.
 Njuter!
 Lite städ och fix vid stranden.
 Syskonen Wahlman!
 Mina fina pojkar!
 Kvällsfiske.
 Kan man verkligen få något på det här draget????
 Simon fick en liten gädda.
Idag är det Mors dag! Och vet ni vad!!!!!! Jag fick två presenter. Dels en fin träskål och smörkniv som Svante gjort i slöjden och en "eftersökslampa" till min bössa. Glad jag blev!

Förut skulle vi åka till Ekbacken och rösta men när vi kom dit vid 16.15 så var vallokalen stängd (öppnade igen vid 17) så vi åkte till Långrådna och röstade och passade även på att åka till Mon och införskaffa årets första tomater därifrån.
Nu ska vi snart grilla lite igen och jag och Fredrik tar oss en varsin kall öl! Så himla skönt vi har det!
Kramar!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Ser mysigt ut vid sjön! Kram

Anonym sa...

Det ÄR mysigt vid sjön :) Kom och hälsa på någon gång!