torsdag 8 maj 2014

Torsdag!

Näe, inget roligt att blogga, roligt att jobba, bra tillvaro....bloggen hinns inte med (eller, jag har inget roligt att skriva, samma visa varje dag). En fråga, tycker du som läser att det är "intressant" med mitt vardagsliv? Ska jag fortsätta berätta?

Nåväl, ikväll var JAG ute och tittade efter gris och jag såg......"bara" en mård, en älg och ett gäng rådjur. Grisarna har väl (förhoppningsvis) vandrat vidare till andra marker.


 Visst kan man ha roligt med endast en purjolök....
 Hittade några gamla bilder av dessa busungar.....
 Det ser ut som om Mathilda är flera år äldre än Svea men det skiljer endast ett år (och några månader) och idag är de mer jämbördiga, men söta är de i alla fall.
Idag har Fredrik suttit i skolbänken HELA dagen för ta fortsättningskurs för "grönt kort" i "någotsom harmedskogsmaskinskörning" att göra....han klarade det galant (vad annars) så nu är det "bara" att köra vidare.

Jag har fått 9 nya kycklingar i äggkläckaren så nu måste jag nog lugna ner mig lite där, så är det någon som vill ha kycklingar kläckta så hör av ER. Hör även av dig om DU är intresserad av en kaninunge...har några gullungar som kan tänkas säljas (eller ska vi ha allihopa kvar Connie?)

Vi kanske hörs!

5 kommentarer:

Anonym sa...

.....fortsätt du att blogga när DU vill & hinner!!
Kul att läsa om vad du/ni gör..... :o))
Kramar Pia

Filosofie sa...

Klart det är roligt att läsa! Varför tror du annars att du har så många besökare? Kram

Hanna sa...

Fortsätta. Det är hos dig man får ta del av lantlivet

Hanna sa...

Fortsätta. Det är hos dig man får ta del av lantlivet

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, kanske man ska skriva ner det man gör, det är ju som en dagbok och jag brukar faktiskt läsa vad som hände "förr" om åren". Just nu läser jag om när Svea opererade in knappen (våren 2010). Herre gud! Var livet så där då???? Att man orkade?! Men jag fick DÅ väldigt mycket stöd av ERA kommentarer här på bloggen och det är jag evigt tacksam för. Visst är det extra roligt när man får kommentarer för då "ser" man ju att någon VERKLIGEN läser. Tack för ERA ord, Pia, Sofie och Hanna! Det värmer!