lördag 12 juli 2014

Gahhhhhh!!!

Blir så trött på allt ibland. Känner mig klyven mår jättebra, samtidigt som jag mår psykiskt dåligt av dubbelklappande hjärta, har slutat träna för hjärtat kanske ändå slutar slå när som helst, äter därför mer än jag borde för att döva min ångest (rädsla) över hjärtat, ökar drastiskt i vikt till följd av det och den onda cirkeln bara rullar på. Kan snart inte ha några kläder längre för magen har växt så det ser ut som om jag är gravid i sjunde månaden......usch, vill "ta mig i kragen" men var är min motivation, jag som älskar att träna och känslan efteråt.......?????????????????? Det här fungerar inte längre, synd bara att det är sommar, det är LÄTTARE att skärpa till sig när barnen har börjat skolan.
Men jag bara måste sluta vräka i mig onyttigheter eller i alla fall TRÄNA de dagar jag gör det!!!!!!!
B*L*Ä!

3 kommentarer:

Filosofie sa...

Tyckte du var jättefin igår! Synd att du inte var med på loppet idag. Det är motiverande tycker jag att se andra glada löpare. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att ha dubbelslag jämt men du måste lära dig att acceptera det. Det får inte styra ditt liv. Kramar i massor

Anonym sa...

Jag blev glad av att bara se dig som hastigast i fredags! //Sara Stenbeck

Anonym sa...

Gulliga NI är Sara och Sofie! Jag tänkte på det efteråt att jag inte pratade med dig Sara men det får vi göra nästa gång vi ses. Nästa år ska jag anmäla mig till loppet och jag ska hjälpa ER att marknadsföra loppet utanför Loftahammar. Idag har jag faktiskt rört på fläsket och det känns GRYMT skönt!!!! Kram snyggingar!