måndag 30 maj 2016

Hej då Pelle!

Idag så åkte Pelle till sitt nya hem på Hasselö i Tjust skärgård. Faktiskt lite sorgligt, har ju haft honom som kelgris i ett och ett halvt år. Men känslan av att veta att han kommer få ett fortsatt bra liv väger upp det jobbiga. Får väl helt enkelt åka och hälsa på honom i sommar. 

 Idag har jag utöver vanliga rutinerna tvättat i ladugården (igen). Det blir snabbt skitigt när man skickar eller flyttar djur.
 I växthuset växer det otroligt fort. Så härligt!
Mindre härligt är det att ensilageskörden drar igång snart. Tycker ju egentligen att det är kul men det är galet intensivt. Tror dock att det blir mycket bal då det trots allt har regnat lite då och då. Blir det nu varmt också blir det en explosion av gräs.
Elis är så duktig. Fixar eget käk!

Ikväll har jag varit på Tabata igen. Så himla kul, en timme går hur fort som helst. I torsdags var jag på en tuff (men jätterolig) cirkelträning.  Är nu uppe i 52 pass.

Nu ska jag sova, god natt!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Du är så duktig med träningen. Känns det bra i kroppen? Jag har inte tränat på två veckor och lär få svårt med målet. Har tio pass kvar innan midsommar. Skulle väl gå om jag inte hade ont i höften. Misstänker någon muskelöveransträngning. Tyvärr vekar det dock inte bli bättre med vila. Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Näe, vad tråkigt Sofie! Men du har ju 24 dagar på dig och ta några PW i stället för löp. Jag gick drygt en timme förut, skönt=känns bra i kroppen. Om jag klarar denna utmaningen så ska jag ha en över sommaren också så att jag inte slutar nu när det känns så bra kram och krya på dig!