fredag 6 november 2009

Ännu en dag!

Dagarna går fast att jag inte gör något. Skönt med regn och rusk ute så inte det dåliga samvetet kommer smygande.
I kväll ska vi äta kräftor till förrätt och "innekött" och klyftpotatis till varmrätt och det ska bli så gott, allt är förberett så det är bara att köra igång när min Fredrik vaknar. Han går numera upp klockan 03.00 för att köra "förmiddagsskift" i skördaren, så han brukar vara helt slut när han kommer hem. Han har en "kille" som brukar dyka upp vid 14-tiden och som kör eftermiddag och kväll, och det funkar ju bra men han får absolut inte glömma att vila och sova ibland också. Det har varit lite dåligt med det på sista tiden, så nu sa jag åt honom att gå och sova en stund.
Elis skulle egentligen åkt på klassfest ikväll men han tvärvägrar. -JAG VILL INTE, skriker han och då kan man ju inte tvinga honom. Det kommer nog dagar när jag får tigga och be om att han ska vara hemma hos mamma och pappa i stället för att åka på fest, så jag är inte orolig för att han inte vill ikväll;-)
I morgon blir det rådjursjakt här om allt är som det ska med magen (och om vädret är skapligt, är lite kräsen just nu), så det är ju alltid något att se fram emot.
Näe, nu får jag kramp i just magen så jag måste nog sträcka på mig.
See You!

2 kommentarer:

Mia sa...

HEJ "TJOCKIS":-)
Vilken fin,och stor mage du har! Mysigt,men säkert tung....Ja,nu väntar vi på att träffa bebben! Ja,det är väl härligt att Elis hellre vill vara hemma med er,och som sagt,tänk när de INTE vill vara det. Hoppas det dröjer länge!
ta det lugnt nu-tok-fia.Jaga kan du göra sen!!!!
Kram kram

Karro sa...

Hej "Tunnis";-)
Det blev ingen jakt för jag orkade inte, sov skitdåligt på natten. Fredrik och Svante var ute en sväng. Jag låg mest i sängen och läste hela dagen.
Kram på dig, vännen min.