onsdag 11 november 2009

Födelsedag med barnmorskebesök.

Igår var det min födelsedag och den bjöd på regn, mulet och mörkt väder och det kanske var det som bidrog till att min man "glömde" bort den. Tur att jag har Svante som är jättenoga med att gratulera och sjunga:-)

På dagen var vi till BM i Gamleby....IGEN! Vi tog prover, mäte och lyssnade på hjärtat (på bebisen) och allt verkade bra. Mitt blodtryck låg på 110/60 så det var också bra. BM kände även på livmodertappen om jag av någon händelse skulle vara något öppen men icke. 1½ cm är inte mycket att komma med men jag tyckte att hon sa att tappen kändes mjuk, alltid något.
Ville gärna att hon skulle skicka in oss till förlossningen för igångsättning men det gör de aldrig, före 14 dagars "överburenhet", om det inte är något som är fel och det får vi ju ändå vara glada över att allt verkar okej. Vi fick en tid för igångsättning men senare i veckan..........!

På hemvägen stannade vi i Tindered och jag blev bjuden på födelsedagsmiddag av Fredrik. När vi kom hem så pysslade han om mig och skötte allt "jobb" runt barnen, så det var den bästa födelsedagspresent jag kunde få, för jag var helt slut. Tack älskling!

Vill även passa på att tacka alla snälla vänner och släktingar som har gratulerat idag, det värmer i höstmörkret! Och tack N för världens godaste äpplekaka!

Idag är båda grabbarna hemma från skolan för de har ont i huvudet och halsen. Jag är livrädd att jag ska få något "skit" nu med tanke på stundande förlossning. Eller om Fredrik blir sjuk för då får han nog inte följa med pga att han inte har tagit sprutan.......
Christel! Du förstår att du får ha bakjour, va?
Nu ska jag gå "sjukhusronden".
Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Niklas sa...

STORT GRATTIS i efterskott!!!
Hoppas bebisen vill komma ut snart....... :o))
Kram, kram Pia

Björköborna sa...

Absolut, jag hänger på det vet du :)