onsdag 25 november 2009

Bvc-besök.

Idag har BVC varit ute på hembesök. Svea var inte riktigt uppe i födelsevikt men det saknas "bara" 35 gram till det. Nu blir det vägning en gång i veckan och nästa gång ska vi ner till familjecentralen i Viken.
Har även haft besök av mor och far, som varje onsdag åker till Viken för att hämta "örngott" på slakteriet. Som vanligt trevligt att umgås och prata med dem.
På eftermiddagen kom jag även ut på en kort promenad, gick sakta upp till "let" mot Rotdalen och vände där. Känner att jag har ont i fogarna fortfarande så det gäller att skynda långsamt. Men det var i alla fall härligt att komma ut och få lite frisk luft även om det var otroligt "geggigt" på vägen. Och Isa var överlycklig över att få springa av sig lite.

Badade Svea när jag kom in, första badet hemma, så nu är hon ren och fräsch igen, goseunge. Ska nu gå och se om hon kan tänkas vakna och vilja tutta lite, hon har sovit sen klockan 16.30, så det är snart dax för lite kvällsmat tycker jag.
Hej, hej!

1 kommentar:

sara sa...

jag har oxå ont i fogarna fortfarande..det är rätt jobbigt att dra vägnen när man knapp har några muskler..men som sagt skynda långsamt är nog bra! ska göra ett pyttelitet träningsschema idag tror jag :)