torsdag 24 mars 2011

Våren närmar sig!

Snön smälter bort mer och mer för var dag och det är så skönt. Visserligen blir det väldigt lerigt och "joksigt" både ute och inne..... (hund och barn och en och annan vuxen som drar in ;) ) men det är så härligt att våren äntligen börjar visa sig.

Igår var jag i Västervik och pratade med min kurator och det gick bra. Både hon och jag känner nog att det börjar räcka med samtal nu :)
Jag har en till tid inbokad i maj och sen blir det nog ingen mer. Jag är glad över att jag återupptog kontakten med henne i december för jag känner att det har hjälpt mig väldigt mycket.

Igår flyttade Fredrik hem skördaren till Stjärneberg, så nu ska han vara "hemma" och hugga ved någon vecka och det känns toppen.
Det blev ju ingen inskolning för Svea den här veckan för att hon har varit så snorig och hostig så på måndag gör vi ett nytt försök. Då ska jag även försöka komma iväg till Västervik för att skriva in mig på Viktväktarna. Skulle det vara så att just DU är intresserad att "köra ihop" med mig så kan du väl lämna en kommentar här. Det skulle vara väldigt kul om det finns någon som jag kan gå med och som jag kan peppa och få pepp av.

Ha en bra dag! <3

Inga kommentarer: