tisdag 29 mars 2011

Festbilder!

Här är lite bilder från festen i lördags. Det gamla glada gänget....Emma, Tine och jag!

Jag, Fredrik och syster yster!
Emma och Tine!
Njae...detta är inte från festen utan tidigare på dagen. Alvar sötnos!
Också innan...förfest hos Hanna och Jens.
Jag och ett av födelsedagsbarnen, Cissi.
Sofie och jag!
JÄÄÄÄ, vi har roligt! Tur att kortet kom med två gånger:)



Idag har Svea varit på förskolan igen. Det verkar gå bra och hon tycker det är kul. Jag kommer kanske fortsättningsvis att skriva dagis i stället för förskolan och det är av den enkla anledningen att det går snabbare att skriva. Jag vet att förskoleperonal brukar tar illa vid sig om man säger eller skriver dagis isf förskola. Jag kan inte förstå varför det skulle vara nedlåtande, jag tycker personalen gör ett strålande jobb och dagis är ju bara ett psydonym för förskolan tycker jag. Okej?


Idag är första dagen med VV och det är lite pyssel att lära sig det nya systemet. Nu heter det inte bara Points längre utan ProPoints och det är lite anorlunda än det förra. Det som är lite roligare nu är att jag kan skriva in vad jag äter på nätet.

Gissa vad jag gjorde nu.....jo spilde kaffe över min nya dator:((((

Helt otroligt klantigt och onödigt! Som tur var tog jag en försäkring som täcker det så i morgon hör de av sig från suporten och kommer och hämtar den. Blir så irriterad på mig själv...blä! Men skönt att Christel sa åt mig att ta den försäkringen.....tänk om du spiller kaffe över den, sa hon.....visste du det Christel, att jag skulle göra det, något jag aldrig gjort förrut???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det så att förskolepersonal tar illa vid sig om man skriver dagis? Oj vad löjligt i så fall, det är ju bara ett "smeknamn" på förskola och det ligger ju inget negativt i det alls. Fortsätt du att skriva dagis om du känner för det och tar dom åt sig så är det väl för att dom har mindervärdskomplex eller nåt. Hur som helst är pedagogerna på dagis superbra och dom kan gott vara stolta även om man till vardags säger dagis!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jag kan inte säga exakt hur det är på vår förskola men jag har läst många insändare i tidningar där förskolepersonalen tar illa vid sig om/när man säger dagis. Men som sagt det är ju det man säger till vardags och inte för att man tycker sämre om förskolan.