onsdag 11 december 2013

Onsdag!

Onsdag, tränat, mitt i veckan, "bonde" på TV, kär (i min man), glad, förväntansfull (jakt i morgon), förälskad (i mina barn), ja.....så ser min onsdag ut. Som sagt det blev träning idag också, easyline med Micke, sjukt kul!
 
Mer roligt som hänt??? Har köpt en ny kikare.....ja, min gamla är både trasig och borta ;) Känner mig handikappad utan kikare, har den oftast i bilen men brukar även vara med på jakt, då och då. Den här nya måste vara bra med tanke på priset (vill inte ens uppge det ;)
 Svea leker med Isa och tycker det är såååå kul....Isa är inte alls lika road men så snäll som hon är hänger hon med på det mesta :)
 Tyvärr har jag ingen bild på hur lampan som grabbarna lämnade kvar i rummet såg ut. Men den var vit med bilar på, något som Svea INTE ville ha. Kollade i många affärer efter en ROSA lampa (som önskemålet var) men hittade ingen som passade......kom då på att jag kan ju måla om den själv (hade mycket rosa färg över) och "pimpa" den lite. Sagt och gjort, resultatet blev toppenbra och Svea var mer än nöjd. När jag visade henne den och tände lampan så utbrister hon - NU ÄR MITT RUM FÄRDIGT!!!!!
 Till Sveas lila gardiner passar ju en lila adventsstjärna alldeles ypperligt.
Men visst passar lampan nu???!!!

Nu kom min älskling hem, åhhh, så roligt! Så nu ska jag prata med honom lite, ha det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla duktig du är!! Kram Annie

Filosofie sa...

Cool lampa!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

DU är duktig Annie!

Javisst blev den fin Sofie!